KULINARIČNO doživetje
nočni pohod po holcerčkovi poti in kulinarično doživetje ob petelinjem jezeru.

Vabimo vas, da se pridružite edinstvenemu nočnemu pohodu po Holcerčkovi poti, kjer se bomo podali na izjemno butično doživetje, polno avtentičnosti in avanturizma. Naše poslanstvo ni le odkrivanje naravnih lepot, temveč tudi poudarjanje pomembnosti kulinarike na ekološki način. Pripravite se na nepozabno izkušnjo na Petelinjem jezeru na Kopah!

🌿 HOLCERČKOVA POT IN PETELINJE JEZERO: Pohod se bo začel na Holcerčkovi poti, ki vodi skozi slikovite gozdne steze in razkriva skrite kotičke narave. Naš cilj je Petelinje jezero, kjer boste spoznali bogastvo divjega petelina in njegovega naravnega habitata. Skozi pripovedovanje in poučevanje boste bolje razumeli pomembnost ohranjanja naravnih okolij za živali.

🍽️ KULINARIČNO DOŽIVETJE: Ob prihodu na jezero vas čaka edinstvena kulinarična izkušnja. Naši kuharski mojstri bodo pripravili naravne obroke iz ekološko pridelanih sestavin. Okusi jedi bodo povezani z lokalnimi tradicijami in hkrati odražali spoštovanje do narave. Vse jedi bodo postrežene v reciklažni embalaži, kar poudarja našo zavezanost trajnostnemu pristopu.

🌎 EKOLOŠKA OZAVEŠČENOST: Medtem ko boste uživali v okusih, bomo delili znanje o ekološkem pomenu pravilnega obnašanja v naravi. Pomembno je, da skupaj ohranjamo habitate za divje živali, hkrati pa ozaveščamo o povezanosti kulinarike z ekologijo. Skozi prepletanja okusov boste bolj zavestno dojeli, kako lahko vsak ugriz pripomore k ohranjanju okolja.

🌌 NOČ POD ZVEZDNIM NEBOM: Večer bo dosegel vrhunec pod zvezdnatim nebom, kjer boste lahko opazovali čarobno nočno nebo. Topli odtenki in naravni zvoki bodo ustvarili pravljično okolje za sprostitev in povezanost z naravo.

Pridružite se nam na tem nepozabnem ekološkem doživetju, kjer se pohod, kulinarika in narava prepletajo v harmonično celoto, ki odraža spoštovanje do okolja.

DATUM: JAVIMO KMALU
REZERVACIJE: KMALU
Scroll to Top