Ski Cross
za ljubitelje hitrosti, adrenalina in akcijo nasmučeh

Če imate radi hitrost, adrenalin in akcijo na smučeh, potem je smučarski kros (ski cross) prava disciplina za vas. Na Kopah se lahko pohvalimo z lastno SKI cross progo, kjer so dobrodošli vsi, ki želijo doživeti eksploziven adrenalinski užitek na belih strminah.

Smučarski kros je smučarska disciplina prostega sloga, zasnovana na posebni ozki in zelo zaviti progi, ki je polna skokov, ovinkov in adrenalina. Po progi se lahko spušča do štirje smučarji hkrati, kar dodatno poveča vzdušje in tekmovalno dinamiko.

Naša SKI CROSS proga na Kopah se razteza na dolžini 600 metrov in širini 9 metrov, označena pa je z modro težavnostno stopnjo, kar pomeni, da je primerna za smučarje različnih spretnostnih stopenj. Na začetku proge so postavljene kar štiri startne rampe, kar omogoča hkratno tekmovanje štirih smučarjev, ki se podajo na adrenalin polno vožnjo.

Skicross-5
zabava in adrenalin v enem

Smučarski kros je odlična priložnost za razširitev svojega smučarskega znanja, saj se morate spopasti s številnimi izzivi na progi, vključno z ovinki, skoki in hitrimi zavoji. To je priložnost, da se pomerite s prijatelji ali družino v športni tekmi polni zabave in adrenalina.

Če si želite doživeti zabavo in adrenalin, potem je SKI CROSS na Kopah prava izbira. Pridružite se nam in se prepustite vznemirljivemu svetu smučarskega krosa, kjer vas čakajo nepozabne avanture na snegu.

Scroll to Top