SPORT Kope
ponujamo vrhunsko izkušnjo smučanja s popolno opremo in servisom.

Na Kopah se smučanje in deskanje na snegu ne končata s prihodom na vrh smučišča. Tukaj vam ponujamo vrhunsko izkušnjo smučanja s popolno opremo in servisom, ki bo poskrbel za vašo varnost in udobje na belih strminah.

Zavedamo se, da nakup lastne smučarske ali desko opreme ni smiseln za vse, saj mnogi smučarsko opremo uporabljate le nekaj dni na leto. Zato smo za vas pripravili idealno rešitev – najem opreme namesto nakupa. V naši izposojevalnici vam zagotovimo vso potrebno opremo, vključno s smučmi ali desko, čevlji, palicami in čelado. Vsako leto organiziramo tudi brezplačne teste smuči in snowboardov.

Nudimo vam najnovejšo smučarsko opremo, ki je redno vzdrževana, kar pomeni, da bodo vaši užitki na snegu prijetnejši in predvsem varnejši. Izberete lahko med različnimi razredi opreme, vključno z otroško opremo, comfort opremo in premium razredom.

nudimo tudi servis smučarske opreme

Poleg najema opreme vam nudimo tudi servis smučarske opreme, kjer uporabljamo najnovejšo tehnologijo Wintersteiger za najboljšo možno obdelavo vaših smuči in snowboardov. Smučarski servis je ključnega pomena za vašo varnost in užitek na snegu, zato ga priporočamo v naslednjih primerih:

Ko ne morete več narediti idealnih (carving) zavojev na trdi ali poledeneli podlagi.

Ko opazite, da ni več dovolj hitrosti na gladki, skoraj ravni progi (kar zahteva obnovo obloke in mazanje).

Ko vaše smuči ali snowboard začnejo vibrirati na ravninah (kar pomeni, da je čas za brušenje obloge).

Pred prvim smučanjem v sezoni (saj nepravilno shranjena smučka postane suha čez poletje, robniki pa se neostreni).

Vsaj enkrat na mesec v smučarski sezoni, kar zagotavlja, da bo vaša oprema ostala v odličnem stanju do naslednje smučarske sezone.

Poleg običajnega servisa vam ponujamo naslednje storitve:

  • Montaža in nastavitev okovja.
  • Zalivanje in brušenje drsne ploskve.
  • Brušenje in tuning robnikov.
  • Strojno mazanje z univerzalnimi voski.
  • Poliranje in zaključno voskanje za popoln oprijem na snegu.

Rezervacija opreme na dnevni smuki ni potrebna, v času nočne smuke pa nas pokličite si rezervirajte opremo za nočno smuko.

Scroll to Top