Bike park
prava adrenalinska poslastica za ljubitelje gorskega kolesarjenja .

Na Kopah se poleti skriva prava adrenalinska poslastica za ljubitelje gorskega kolesarjenja – Bike Park Kope. Ta prava čarovnija za kolesarje se nahaja v središču Pohorskega gozda, natančneje na Pungartu, in ponuja številne elemente, ki bodo navdušili ljubitelje ekstremnega kolesarjenja. bodo zadovoljili vašo željo po adrenalinskem kolesarjenju. Park ponuja več različnih prog za različne ravni spretnosti in poguma.

Vse proge v Bike Parku Kope povezuje sedežnica Pungart, kar olajša dostop in omogoča več voženj v enem dnevu. Če pa se odločite za obisk tega adrenalinskega raja, pa ne pozabite na varnostno opremo, ki jo lahko enostavno najamete pri Zajcu v poslovalnici SPORT KOPE.

Bike Park na Kopah je odprt ob koncih tedna, in sicer ob sobotah in nedeljah, od 10:00 do 18:00 ure. Sedežnica v primeru dežja ali slabega vremena ne obratuje, zato spremljajte vremensko napoved, preden se odpravite na svojo kolesarsko avanturo.

Poleg adrenalinskih užitkov je poskrbljeno tudi za vaše brbončice, saj pri Zajcu nudijo možnost malice, kot sta pica in dunajski zrezek s pommes frites.

Če ste ljubitelj gorskega kolesarjenja ali pa se želite preizkusiti v tem adrenalinskem športu, je Bike Park Kope idealna destinacija za vse, ki iščete edinstvene in nepozabne poletne dogodivščine na gorskem kolesu.

bike park kope (4)
proge

Proga Flow Line: Ta proga je prava paša za oči in ljubitelje adrenalina. Ponuja vožnjo skozi odprte odseke in gozdne steze, ki vas bodo popeljale po divjih ovinkih in strmih spustih. Dolžina te proge je približno 1,6 km, kar vam omogoča, da se prepustite adrenalinskim doživetjem in uživate v gorskem okolju.

Proga Pro Line (v izdelavi): Proga Pro Line je namenjena izključno kolesarjem, ki si želijo ultimativnega izziva. Ta proga vsebuje lesene podeste, mostičke in skoke, ki merijo tudi do 12 metrov. Proga je prava preizkušnja za pravega bikerja in bo zagotovo zadovoljila vsa pričakovanja adrenalinskih navdušencev.

Bike park Pahernik – Velika Kopa – novourejena proga v 2023 se razpostira med smučarskima progama Pahernik in Velika Kopa. Na novozgrajeni sedežnici Pahernik je na vojo tudi držalo za prevoz koles na izhodišče kolesarskih poti. Proga je namenjena boljšim rekreativnim kolesarjem. 

Bike trail Kopnik – novourejena proga v 2023 se razpostira na smučarskih progi Kopnik. Na novozgrajeni sedežnici (2023) Kopnik je na voljo tudi držalo za prevoz koles na izhodišče kolesarskih poti. Proga je namenjena boljšim rekreativnim kolesarjem. 

Scroll to Top