Kolesarjenje
Poletna doživetja na Kopah niso omejena le na gorsko pohodništvo

Za tiste, ki si želijo raziskovati pokrajino na bolj aktivni način, je kolesarjenje idealna poletna aktivnost. Koroška, kjer se nahajajo Kope, je znana po svoji gosti mreži manj prometnih in gozdnih cest ter številnih kolesarskih poti, ki ponujajo edinstveno priložnost za gorsko kolesarjenje in raziskovanje naravne lepote med Alpami in reko Dravo.

V naši izposojevalnici imamo na voljo kar 30 električnih koles in 20 polnovzmetenih koles za bike park. To pomeni, da imate možnost izbire glede na svoje kolesarske želje in izkušnje. Električna kolesa omogočajo lažje premagovanje vzponov, medtem ko polnovzmetena kolesa poskrbijo za udobno vožnjo po zahtevnejših terenih bike parka.

kolesarjenje-kope (3)
pristno doživetje in vodenje po okoliških poteh

POSKENIRAJ IN PREVERI NAJBOLJ PRILJUBLJENE KOLESARSKE POTI NA KOPAH SPODAJ.

GRMOVŠKOV DOM -
KOČA PESNIK

GRMOVŠKOV DOM -
RIBNIŠKA KOČA

krožna pot
po kopah

krožna pot (kaštivnik, partizanski dom)

grmovškov dom - rogla (krožna pot)

pohorska
transverzala

ŠOLA KOLESARSTVA

Šola kolesarstva je izobraževalni program, namenjen učenju in izpopolnjevanju kolesarskih veščin. Vključuje različne stopnje usposabljanja, ki zajemajo varnostna pravila, tehnične spretnosti vožnje po različnih terenih, prometna pravila, prvo pomoč in vzdrževanje kolesa. Cilj šole je zagotoviti udeležencem znanje in samozavest za varno in uživaško kolesarjenje v različnih okoliščinah. Programi so prilagojeni različnim starostnim skupinam in izkušnjam kolesarjev.

1
Scroll to Top