Holcerčkova dogodivščina

edinstvena poletna dogodivščina v družbi dobrosrčnega škrata po imenu Holcerček

Dobrodošli na Kopah, čarobnem delu Pohorja, kjer vas pričakuje edinstvena poletna dogodivščina v družbi dobrosrčnega škrata po imenu Holcerček. V tej čarobni pokrajini boste sledili njegovim korakom in skupaj z njegovimi prijatelji raziskovali njegovo zgodbo ter iskali skriti zaklad. Vstopite v Holcerčkovo pustolovščino!

Sledili boste označeni poti, ki vas bo vodila do posebnih tematskih točk, kjer boste spoznavali zgodbo o Petelinjem jezeru, skrivnostnem Holcerčku, Povodnem možu in, seveda, skritem zakladu. Vaš cilj je najti ta zaklad in premagati vse izzive, ki jih najdete v tematski knjižici. Na vsaki točki boste odtisnili žig, prebrali del zgodbe in se preizkusili v eni od nalog, ki jih je Holcerček pripravil posebej za vas. Izbirate lahko med krajšo in daljšo različico poti, prilagodite jo svojemu tempu in željam. Medtem ko se podajate na to pustolovščino, ne pozabite občudovati čudovite narave, vdihniti svežega zraka in si privoščiti počitek. V pomoč vam bo zemljevid v knjižici, ki vam bo pomagal, da ne zaideš s poti.

holcerckova-dogodivscina
izjemna pustolovščina je primerna za otroke

Ko uspešno najdete vse točke, opravite vse naloge v tematski knjižici in zberete vse žige, se odpravite v SPORT KOPE, kjer vas čaka posebno darilo kot spomin na nepozabno dogodivščino. Ta izjemna pustolovščina je primerna za otroke in družine ter ne zahteva predhodne rezervacije. Doživite čarobnost Kop in se podajte na to nepozabno Holcerčkovo pustolovščino, ki bo navdušila vse generacije.

Scroll to Top