Tek na smučeh
odlična priložnost za razgibavanje in telesno aktivnost.

Zima na Kopah ne ponuja le smučanja in deskanja, ampak tudi čudovito priložnost za smučarski tek, ki je odlična zimska aktivnost za celotno telo. Tek na smučeh je znan po svoji zdravilni moči in koristnosti za celo telo, saj med njim delujejo vse mišice. Poleg tega je to dejavnost, ki je primerna za vse generacije, od otrok do starejših.

Tek na smučeh ponuja odlično priložnost za razgibavanje in telesno aktivnost, pri čemer ni potrebno izvajati visokointenzivnih naporov. To pomeni, da lahko to aktivnost opravljate več ur in uživate v naravi ter svežem zimskem zraku. Začetniki se bodo hitro naučili tehnik teka na smučeh, saj je manj zahteven od tradicionalnega smučanja.

tek-na-smuceh-5
15 kilometrov urejenih prog

Na Kopah imate na voljo 15 kilometrov urejenih prog za smučarski tek, ki se raztezajo od Grmovškovega doma do Ribniške koče. Proge so pripravljene, ko so zimske razmere ugodne in je dovolj snega, tako da lahko uživate v tej izjemni zimski aktivnosti. Tek na smučeh vam omogoča, da se poglobite v naravo, opazujete prelepe zimske pokrajine in hkrati ohranjate svojo telesno kondicijo.

Če iščete način za aktivno preživljanje zimskega dneva in razgibavanje telesa, je tek na smučeh na Kopah odlična izbira. Pridružite se nam in doživite čarobnost zimske narave med smučarskim tekom na idiličnih progah Kop!

Scroll to Top