Apartmaji Pungart

Apartmaji Pungart so sinonim za najboljšo izkušnjo na smučišču Kope. Lokacija direktno na smučišču Pungart omogoča, da si v zimskem času nadanete smuči že pri vhodnih vratih in se samo spustite do sedežnice! V poletnem času lahko uživate na ogromni sončni terasi v neposredni bližini Petelinjega jezera. Apartmaji Pungart so najbolj zaželena namestitev na smučišču Kope – primerni tako za družine, kot za skupine, ki ljubijo naravo in prostornost.

Spodnji apartma PUNGART

Sanjate o oddihu v prostornem apartmaju, ki se pohvali z veliko teraso in najboljšim pogledom na smučišče? Spodnji apartma Pungart je pravilna odločitev za vas. V velikem dnevnem prostoru, kjer je kamin se ob večerih druži celotna družina ali skupina prijateljev. Namestite se lahko v spalnici z zakonsko posteljo ali v sobi z dvema ločenima ležiščema. V vseh sobah so tudi 3 dodatna ležišča, tako da lahko celotni apartma namesti do 8 oseb.  V apartmaju se nahaja kopalnica, ter dodatno ločeno stranišče. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate z kuhalnico«.

Zgornji apartma PUNGART

Odlična izbira za vse, ki iščete nekaj več! Zgornji apartma Pungart se lahko pohvali z ogromnim balkonom, na katerem boste videli celotne Kope! . V velikem dnevnem prostoru, kjer je kamin se ob večerih druži celotna družina ali skupina prijateljev. Namestite se lahko v spalnici z zakonsko posteljo ali v sobi z dvema ločenima ležiščema. V vseh sobah so tudi 3 dodatna ležišča, tako da lahko celotni apartma namesti do 8 oseb.  V apartmaju se nahaja kopalnica, ter dodatno ločeno stranišče. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate z kuhalnico«.

Scroll to Top