Športna igrišča
Idealno za izvedbo raznovrstnih športnih prireditev.

Smučišče Kope je znano po svojih zimskih radostih, vendar se poleti preobrazi v pravo športno oazo. Tu boste našli številne športne objekte, ki so idealni za izvedbo raznovrstnih športnih prireditev, ne glede na to, ali gre za sproščen športni dan, ekskluziven VIP športni dogodek ali razburljiv turnir. Poleti se nogometno igrišče in igrišče za odbojko na mivki na Kope spremenita v priljubljene destinacije za sprostitev in rekreacijo.

Nogometno igrišče: na nogometnem igrišču na Kopah se srečujejo navdušenci nogometa, ki si želijo uživati v tej priljubljeni igri v čudovitem gorskem okolju. Ne glede na to, ali gre za sproščeno igro s prijatelji ali zabavno tekmovanje, je igrišče idealno za uživanje v nogometu pod soncem.

Igrišče za odbojko na mivki: igrišče za odbojko na mivki na Kopah je kraj, kjer se lahko s prijatelji in družino pomerite v odbojkarskih dvobojih, obkroženi z osupljivo naravo. Odbojka na mivki je odlična izbira za sprostitev in rekreacijo v poletnih mesecih, ko se lahko zabavate na soncu in pesku.

kopeigrisca
zabava in rekreacija

Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, rekreativec ali pa iščete prostor za sproščeno športno druženje s prijatelji, so športna igrišča na Kopah idealna destinacija za poletno zabavo in rekreacijo.

Scroll to Top