Smučanje
LETOS S KAR 13 PROGAMI IN NOVIMA SEDEŽNICAMA

Smučanje na Kopah je prava zimska uživancija za vse ljubitelje tega športa. Na tem smučišču boste našli raznolike možnosti za smučanje in deskanje na snegu, ne glede na vašo izkušenost.

Smučišče Kope se razteza na več kot 8 km urejenih smučarskih prog, ki so primerne za vse okuse in stopnje znanja. Na smučišču najdemo kar 4 štirisedežnice (Pungart, Kaštivnik, Kopnik (NOVO 2023) in Pahernik (NOVO 2023), ter 4 vlečnice (Sedlo, Mala Kopa, Velika Kopa, otroški trak). 

 Najdaljša proga na Kopah se ponaša s 500 metri višinske razlike, kar omogoča odlično izkušnjo za izkušene smučarje in deskarje. Če ste začetnik, se vam ne bo treba bati, saj smučišče ponuja tudi lažje proge, kjer se lahko naučite osnov smučanja na snegu. 

Za tiste, ki bi radi izboljšali svoje smučarske veščine, pa imasmučišče tudi šolo smučanja in deskanja na snegu z izkušenimi in licenciranimi učitelji. Ti vam bodo pomagali izboljšati tehniko smučanja ali deskanja ter vam zagotovili varnost na smučišču.

Na Kopah boste tako lahko preživeli čudovit dan na snegu, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen smučar. Smučišče ponuja raznolike proge, odlično opremo in strokovno usposobljeno osebje, da boste lahko maksimalno uživali v smučanju na tej čudoviti lokaciji.

kope-smucanje (4)
PROGE
PROGA
DOLŽINA
TEŽAVNOST
Pungart 1
1096 m
Lahka proga
Pungart 2
1020 m
Srednje težka proga
Sedlo
356 m
Lahka proga
Velika Kopa
280 m
Lahka proga
Pahernik
770 m
Težka proga
Kopnik
835 m
Srednje težka proga
Mala Kopa
355 m
Lahka proga
Kaštivnik 1
2575 m
Srednje težka proga
Kaštivnik 2
2330 m
Težka proga
Ciciban
50 m
Lahka proga
Scroll to Top