Deskanje
Adrenalinsko Deskanje na Kopah

Za vse navdušence nad deskami in belimi strminami so Kope pravi raj! Naša smučarska destinacija ponuja izjemno doživetje deskanja na snegu, kjer vas čakajo hitri zavoji, izzivalne ovire in skrbno urejene proge, ki bodo vaše srce spravile v višje obrate!

Deskanje na Kopah je izjemno priljubljena zimska aktivnost, ki ponuja nekaj posebnega za vse ljubitelje te športne discipline. Ne glede na to, ali ste začetnik na deski ali že izkušen deskar, boste našli proge, ki bodo ustrezale vašemu znanju in vašemu željam po adrenalinskem izzivu.

IMG_2011
prepustite se deskanju na snegu brezskrbno

Pri nas vam nudimo celotno izposojo opreme, tako da se lahko brezskrbno prepustite deskanju na snegu. Izbirate lahko med različnimi modeli desk in čevlji, ki vam bodo omogočili najboljšo izkušnjo deskanja.

Poleg tega smo poskrbeli tudi za urejene proge, ki so pripravljene za vse deskarje. Če ste začetnik, se lahko preizkusite na nežnejših pobočjih, kjer boste lažje pridobili samozavest in veščine deskanja. Izkušeni deskarji pa bodo našli zahtevnejše proge, ki ponujajo hitrejše spuste in bolj tehnične izzive.

Na Kopah smo pripravljeni na vse navdušence nad deskami, zato se pridružite nam in doživite pravo deskanje na snegu, ki vam bo ostalo v nepozabnem spominu.

Scroll to Top