Grmovškov dom
popoln preplet sodobne udobja in vrhunske lokacije na smučišču.

Grmovškov dom, ki je bil zgrajen leta 2023, predstavlja popoln preplet sodobne udobja in vrhunske lokacije na smučišču. Nahaja se le 50 metrov od prve vlečnice in je primeren tako za posamezne obiskovalce, kot za družine. Sprejme lahko do 150 gostov, ponujajo pa se jim moderno opremljene sobe z lastnimi kopalnicami.

V pritličju Grmovškovega doma se nahaja priznan Holcer pub, ki bo zagotovo privabil ljubitelje zabave in dobre glasbe. Poleg tega je na voljo Restavracija Kope, kjer si lahko privoščite okusne domače jedi, pripravljene po receptih naših babic. Izbira Grmovškovega doma je sinonim za nepozabno izkušnjo. Odlična lokacija, skupaj z moderno udobnostjo, ki vam jo nudi neposreden dostop do smučišča, zagotavlja vrhunsko kombinacijo za sproščujoč oddih na Kopah.

SOBE

Sobe v Grmovškovem domu so na voljo v različicah s 2 ali 4 posteljami in so opremljene s sodobnimi udobji, kot so lastna kopalnica, talno gretje, LCD televizor ter balkon. Ponujajo tudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta in parkirišče.

gromvsko-dom-sobe (3)
gromvsko-dom-sobe (1)
DELUXE SOBE
Deluxe sobe na Grmovškovem domu so preplet popolnega udobja in razkošja. Primerne so za do 4 osebe (2 + 2). 
 
Soba je opremljena s savno in jacuzzijem, kar omogoča gostom sprostitev in uživanje v wellness doživetju kar v udobju lastne sobe. Prostorna zasnova omogoča maksimalno udobje in sprostitev.
 

Notranjost sobe je premišljeno oblikovana z namenom, da gostom zagotovi najvišji nivo udobja. Sodobno pohištvo, vrhunska oprema ter estetsko dovršeni detajli ustvarjajo prijetno in luksuzno atmosfero. Poleg tega ponuja osupljiv razgled na smučišče, kar dopolnjuje celotno doživetje bivanja na tem čudovitem območju. Ne glede na to, ali gosti uživajo v zimskih športih ali pa si želijo mirnega oddiha, bo ta namestitev zagotovila nepozabno izkušnjo.

grmovskov-dom-deluxe (2)
Scroll to Top