Krpljanje
združuje gibanje in odkrivanje neokrnjene zimske lepote

Ko zapade sneg in se narava preobrazi v čarobno zimsko pokrajino, se na Kopah odprejo čisto posebne priložnosti za ljubitelje narave in aktivnosti na prostem. Krpljanje, ki združuje gibanje in odkrivanje neokrnjene zimske lepote, je prav tako zimska aktivnost, ki vam omogoča, da v polnosti uživate v naravnem okolju.

Krpljanje je izjemno priljubljena dejavnost med ljubitelji gora, saj omogoča enostavno premikanje po debeli snežni odeji. S posebnimi krpljami na nogah, ki so oblikovane za hojo po snegu, lahko brez težav raziskujete hribe, uživate v tišini in lepoti zimske pokrajine ter se poglobite v naravne podrobnosti, kot so snežni kristali in sončni odsevi.

Krpljanje je primerno za vse generacije, saj je nezahtevno in koristno za zdravje. Poleg tega krepi srce in ožilje ter vam omogoča, da pokurite nekaj kalorij in ostanete aktivni tudi v hladnejših mesecih.

krpljanje-3
organizirani izleti

Na Kopah vam ponujamo možnost organiziranih krpljarskih izletov s spremljevalcem, ki vam bo predstavil osnove krpljanja, vam razdelil potrebno opremo (krplje in palice) ter vas vodil skozi čudovite zimske pokrajine. Na izletih se lahko odpravite do različnih destinacij, kot so Ribniška koča, Črni vrh, Partizanski dom, energetske točke, Postojanka Zajc in druge. Vsak izlet ima svojo trajanje, težavnost in ceno, zato si lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim željam in sposobnostim.

Ne glede na to, ali ste izkušen krpljar ali začetnik, vas bo krpljanje popeljalo v svet čiste in tihe zimske narave, kjer boste lahko uživali v nepozabnih trenutkih in odkrivali lepote zimskega čarobnega sveta.

Scroll to Top