Domov

Šola smučanja
Programe izvajamo za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle, upokojence in vse mlade po srcu, skratka za vso populacijo.

Šola smučanja in deskanja na snegu Kope se vsako leto trudi svojim strankam ponuditi le najboljše. Izkušeni licencirani učitelji smučanja in deskanja na snegu poskrbijo, da vam na snegu ne bo dolgčas in da boste varno in hitro osvojili prvine smučanja in deskanja na snegu. Programe izvajamo za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle, upokojence in vse mlade po srcu, skratka za vso populacijo.

Prav tako se vključujemo v šole v naravi, ter izvajamo izbirne vsebine za srednje šole, v naši družbi pa se zelo dobro počutijo tudi zaključene družbe ob organizaciji sindikalnih tekem

tečaji in programi

Začetni tečaj smučanja je namenjen vsem tistim, ki želijo spoznati ta prečudoviti zimski šport. Poleg osvajanja in razvijanja novih motoričnih sposobnosti nam smučanje omogoča neizmerno zabavo in nevsakdanje vzdušje v tem zimskem okolju. Smučanje je igra in tega se zavedajo izkušeni učitelji, ki v največji meri namenjajo pozornost prav smučarjem in smučarkam v začetnih tečajih.

Nadaljevalni tečaj smučanja je namenjen vsem, ki želijo svoje smučarsko znanje izpopolniti. Torej tistim, ki že obvladajo kontrolo hitrost osnovnih oblik smučanja, ter znajo uporabljati žičniške naprave.

Začetni tečaj deskanja je primeren za vse tiste, ki želite poizkusiti naj priljubljeni športni panogi na svetu – deskanju, se ob tem neizmerno zabavati in uživati, ter hkrati skrbeti za svoje telo in biti v dobri družbi na svežem zraku.

Nadaljevalni tečaj deskanja na snegu je namenjen “bordarjem” ki že obvladajo osnove in so pripravljeni na nadaljnje izzive tega “odštekanega muvanja” po snegu. Prav tako tu delo na snegu poteka po programu ZUTS Slovenije – komisije za deskanje na snegu. Elementi, ki se izvajajo v tem programu so že zelo približani velikemu uživanju v izkoriščanju stranskega loka borda(carvingu).

Tečaj smučanja prostega sloga je namenjen vsem, ki bi se radi naučili novih trikov in pričeli kraljevati v snowparkih. Za vas imamo po novem na voljo licencirane učitelje, ki bodo omogočili, da so vaše vožnje po grbinah, ski-cross progah in snow parkih, kar se da varne.

Scroll to Top