TEAMBUILDING DOŽIVETJA NA KOPAH
LOKACIJA

Dobrodošli na Kopah, še neraziskani gorski destinaciji, ki v vseh letnih časih ponuja pristno doživetje narave in številne priložnosti za krepitev povezanosti ekipe. Gorsko letovišče KOPE se nahaja 12 km od Slovenj Gradca, v varnem zavetju pohorskih gora, kjer v sodelovanju s koroško regijo lahko ponudimo različne možnosti bivanja, druženja in aktivnosti. Lepi razgledi in svež gorski zrak nas spremljata tako v času spustov po belih strminah kot ob poletnem odkrivaju skritih gozdnih poti.

Ne glede na to, ali načrtujete enodnevno druženje ali daljše bivanje, vam Kope ponujajo raznolik izbor raznovrstnih doživetij in aktivnosti, prilagojenih vašim željam in potrebam. Naša ekipa vam z veseljem svetuje in pomaga pri načrtovanju nepozabnega teambuildinga, ki bo okrepil vezi in navdihnil vašo ekipo.

ZAKAJ TEAMBUILDING NA KOPAH?

OKREPITE VEZI NA SVEŽEM ZRAKU

Teambuildingi na Kopah ponujajo priložnost za krepitev odnosov, spodbujanje sodelovanja in ustvarjanje prijetnih spominov izven zaprtih delovnih prostrov v objemu neokrnjene narave. Aktivnosti so skrbno zasnovane, da izzovejo timski duh, krepijo zaupanje in izboljšujejo komunikacijo med udeleženci. In vse to na svežem gorskem zraku, ki ne bo prevetril samo misli, temveč usmeril energijo v skupne cilje.

NUDIMO ENODNEVNA DRUŽENJA IN VEČDNEVNE PROGRAME Z RAZLIČNIMI POUDARKI

Ne glede na to, ali načrtujete enodnevno druženje ali daljše bivanje, vam na Kopah lahko ponudimo raznolik izbor doživetij in aktivnosti. Izbirate lahko med adrenalinskimi doživetji, sproščujočimi aktivnosti in zabavnimi izzivi. Naša ekipa vam je v podporo pri načrtovanju teambuildinga, ki bo okrepil vezi in povezal vašo ekipo.

UDOBJE VAM ZAGOTAVLJA VEČJE ŠTEVILO AKTIVNOSTI NA ENEM MESTU, SAJ BOSTE RAZBREMENJENI SKRBI, POVEZANIH S PREMIKANJEM.

Ko boste parkirali vozilo, ga na Kopah ne boste več uporabljali. Vse aktivnosti so zelo blizu in dostopne peš.

POSKRBIMO ZA VSE, KAR POTREBUJETE, DA SE BOSTE PRI NAS POČUTILI KOT DOMA

Za vašo druščino pa priskrbimo tudi udobne namestitve, lokalne pojedine in vse to izvedemo tako, da vam prihranimo vsaj nekaj, če ne še malo več, ur pri načrtovanju dogodka.

akademiaj-gorskega-zara-1
AKADEMIJA GORSKEGA ŽARA
kolesarski-teambuilding-2
KOLESARSKI TEAMBUILDING
alacarte-1
TEAMBUILDING »À LA CARTE«
povezovalni-teambuilding-1
POVEZOVALNI TEAMBUILDING
sportni-teambuilding1
ŠPORTNI TEAMBUILDING
adnrenalinski-teambuilding-1
ADRENALINSKI TEAMBUILDING
POVPRAŠEVANJE
Scroll to Top