Prenočišče Lukov dom
v neposredni bližini priljubljenega smučarskega centra Kope.

Lukov dom je prijeten in gostoljuben prenočiščni objekt, ki se nahaja v neposredni bližini priljubljenega smučarskega centra Kope. Ponuja vrhunsko udobje v čudovito opremljenih in prostornih sobah, ki so razdeljene v različne kategorije, prilagojene različnim potrebam gostov. Skupno sprejme lahko do 180 oseb, kar omogoča udobno bivanje tako posameznikom kot večjim skupinam.

V pritličju Lukovega doma vas pričaka izjemna restavracija z izvrstno a-la-carte ponudbo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne gurmane. Prav tako je na voljo sodoben wellness center, kjer si lahko privoščite trenutek sprostitve in razvajanja. Če pa želite uživati v svežem zraku in prečudovitem razgledu, se lahko odpravite na teraso Lukovega doma, kjer vam bo ponujen nepozaben panoramski pogled na celotno dolino. Lukov dom je torej popolna destinacija za tiste, ki si želite razvajanja in uživanja v naravni lepoti.

Sobe v Lukovem domu so razdeljene v tri kategorije, vsaka pa ponuja svoje edinstvene udobnosti:

SOBE I. KATEGORIJE:
 Lukov dom vam ponuja udobne sobe prve kategorije s kopalnico. Prostorne in praktično opremljene sobe, ki vključujejo LCD televizijo, sušilec za lase in talno gretje za popolno udobje. Nekatere sobe v tej kategoriji imajo tudi svoj balkon, ki omogoča uživanje v čudovitem razgledu.
SOBE II. KATEGORIJE:

Sobe druge kategorije vključujejo prijetno opremljene prostore s televizijo in kopalnico za domačno vzdušje.

SOBE III. KATEGORIJE:

III. kategorija vključuje preproste sobe brez kopalnice, pri čemer nekatere sobe ponujajo umivalnik. Sanitarije in tuši so skupni na etaži. V to kategorijo sodijo tudi skupinska ležišča.

prenočišče lukov dom

Ne glede na izbrano kategorijo je bivanje v Lukovem domu brezskrbno, saj se osebje trudi za vaše dobro počutje v vseh pogledih. Vsem gostom je na voljo neomejen in brezplačen dostop do interneta prek Wi-Fi omrežja, prav tako pa vam nudimo brezplačno parkirišče, da bo vaša izkušnja še bolj prijetna.

Scroll to Top