Energetske točke
Mistična izkušnja vam omogoča telesno in duševno sprostitev ter čiščenje energijskih centrov, znanih kot čakre.

Kopah poleti ponuja ne le naravno lepoto, ampak tudi posebno priložnost za raziskovanje lastnega notranjega ravnovesja. Na vrhu Pungarta, do katerega se lahko odpravite peš ali pa udobno s sedežnico, vas pričakujejo Energetske točke. Ta mistična izkušnja vam omogoča telesno in duševno sprostitev ter čiščenje energijskih centrov, znanih kot čakre.

Na tej lokaciji boste našli 13 energetskih točk, ki imajo blagodejen vpliv na vaše počutje in notranje stanje. Vsaka od teh točk je natančno izbrana zaradi svojega pozitivnega vpliva na določene čakre. Ob vsaki točki boste našli opis, ki razkriva, na katere čakre ta točka deluje, ter kako pozitivna energija vpliva na vašo celostno dobrobit.

Sprehod po teh energetskih točkah na Pungartu postane izjemno globoko doživetje, ki vam omogoča povezavo z naravo, hkrati pa vas spodbuja k raziskovanju lastnega notranjega ravnovesja. Medtem ko se potopite v to mistično izkušnjo, lahko občutite, kako se vaše telo in duša uravnotežata ter se napolnita z pozitivno energijo.

Energetske točke na Kopah so odlična priložnost, da se izmaknete vsakdanjemu vrvežu in se posvetite svojemu notranjemu miru ter vitalnosti. Ne glede na to, ali ste iskalec duhovnih izkušenj ali preprosto ljubitelj narave, bodo te točke na Kopah nudile edinstveno priložnost za odkrivanje notranjega ravnovesja in globoko sprostitev.

Screenshot 2023-11-10 at 11.09.35
energetske tocke (4)
zabava in rekreacija

Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, rekreativec ali pa iščete prostor za sproščeno športno druženje s prijatelji, so športna igrišča na Kopah idealna destinacija za poletno zabavo in rekreacijo.

Scroll to Top