Restavracija Luka
Lokalni, Originalni Užitki A La Carte!

Neprecenljiv je trenutek, ko lahko sredi idilične narave ponovno najdemo sebe – z vsemi svojimi prebujenimi čuti. Ko zaslišimo tišino gozda. Začutimo svežino v zraku. Opazimo zeleno prostranost. Ko zadiši krožnik domače gobove juhe in prepoznamo okus lokalno pridelanega mesa. Neprecenljiv je trenutek, ki si ga lahko vzamemo za izkušnjo vrhunske kulinarike sredi Pohorja.

Restavracija Luka v Lukovem domu na Kopah vam kulinarični užitek postreže a la carte! Tisto, kar je zraslo v bližnjih gozdovih, kar je bilo vzrejeno na domačih pašnikih, tisto, kar se je ohranilo s tradicijo, dobi pri nas obliko sodobnih jedi po naročilu. Originalne pohorske jedi nadgrajujemo z zanimivimi kombinacijami in ustvarjamo nove sinergije okusov. Ambient restavracije iz kamna in lesa poudarja domačnost in zaokroža odličnost kulinaričnega doživetja.

A la carte menu smo sestavili tako, da smo vanj vključili tradicionalne okuse in lokalno pridelane sestavine ter jedem dodali končno noto sodobne izvirnosti. Sodelujemo z domačimi ponudniki iz okolja, ki našo ponudbo plemenitijo z mesnimi, ribjimi, zelenjavnimi in sadnimi pridelki. Dodatno pestrost jedi dosegamo s sezonskimi sestavinami in se pri pripravi hrane nasploh ravnamo po tem, kar ponuja narava.

Sredi zelene idile, ob najlepšem pogledu v dolino, boste pri nas deležni prijazne dobrodošlice in kulinarične odličnosti nepozabnega okusa.Prelistajte jedilni list Lukovega doma

Sredi zelene idile, ob najlepšem pogledu v dolino, boste pri nas deležni prijazne dobrodošlice in kulinarične odličnosti nepozabnega okusa.

2
Scroll to Top