Gorski wellnes
Zakorakajte v svet savn, kjer se boste popolnoma sprostili in pozabili na vsakodnevne skrbi.

V Lukovem domu, le streljaj od smučišča, se nahaja pravi gorski wellness center, ki je kot nalašč za vse, ki si po aktivnem dnevu na prostem želijo vrhunske sprostitve. Izbirate lahko med kar 5 različnimi savnami, ki vam bodo nudile popolno razvajanje po zimskih aktivnostih.

Zakorakajte v svet savn, kjer se boste popolnoma sprostili in pozabili na vsakodnevne skrbi. V našem wellness centru boste našli savne različnih temperatur, vonjav in vzdušij, kar vam bo omogočilo, da izberete tisto, ki vam najbolj ustreza in vam bo prinesla največji užitek. Ne glede na to, ali si želite suhe finske savne ali pa raje uživate v vlažnem zraku parne savne, boste našli svoj raj za sprostitev.

gorski-wellnes-2
INDIVIDUALNI WELLNES

Za tiste, ki si želite resnično razvajanja v dvoje, pa imamo pripravljen tudi individualni wellness, kjer lahko preživite čas v intimnem vzdušju. Tu vas čaka jacuzzi in individualna savna, ki bo poskrbela za vašo popolno sprostitev. Oblikovan je za najvišjo mero romantike, kjer lahko uživate v trenutkih zase in v dvoje.

Gorski wellness na Kopah je popolno mesto, kjer boste našli harmonijo med aktivnostjo na prostem in popolno sprostitvijo. Poživite svoje telo in duha v našem wellness centru, ki vam bo zagotovil neponovljive trenutke relaksacije in razvajanja, ter pustite, da vas obdajo gorska tišina in lepota.

Scroll to Top