Proge
Spletne kamere
Take Video A line styled icon from Orion Icon Library.
1°C
Overcast clouds

Prenočišče Lukov dom

Lukov dom je prijazno in domače prenočišče v neposredni bližini smučarskega centra Kope. Gostu nudi prvovrstno udobje v prijetno opremljenih in prostornih sobah, ki so razdeljene v tri kategorije. Sprejme lahko do 180 oseb. V pritličju Lukovega doma najdemo izvrstno restavracijo z odlično a-la card ponudbo, sodoben wellnes center. Na terasi Lukovega doma pa lahko uživamo v nepozabnem razgledu na celotno dolino.

Sobe v Lukovem domu so razdeljene v 3. kategorije:

  • kategorija (sobe s kopalnico): prostorne in moderno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD televizijo in s sušilcem za lase ter talnim gretjem. Določene sobe so opremljene tudi z balkonom.
  • kategorija (sobe s kopalnico): so prijetno in domače opremljene sobe manjše kvadrature s televizijo in lastno kopalnico. Primerne predvsem za družine. Določene sobe so opremljene tudi z balkonom.
  • kategorija – sobe brez kopalnice:preproste sobe brez kopalnice (nekatere imajo umivalnik). Sanitarije in tuši so etažni. V kategorijo sob brez kopalnice spadajo tudi skupinska ležišča (ki lahko sprejmejo do 30 oseb).

Namestitev v prenočišču Lukov dom je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi), omogočeno pa je tudi brezplačno parkirišče.

Prenočišče Lukov dom

Spodaj si lahko ogledate sobe v Lukovem domu

DVOPOSTELJNA SOBA I. KATEGORIJE

PETPOSTELJNA SOBA I. KATEGORIJE

ŠESTPOSTELJNA SOBA I. KATEGORIJE

OSEMPOSTELJNA SOBA I. KATEGORIJE

ŠTIRIPOSTELJNA SOBA II. KATEGORIJE

ŠTIRIPOSTELJNA SOBA III. KATEGORIJE

TRIPOSTELJNA SOBA III. KATEGORIJE

SKUPNA LEŽIŠČA

SKUPNA KOPALNICA

Scroll to Top