Apartmaji Kope

Apartmaji LUKA

Apartmaji Luka se nahajajo v neposredni bližini Lukovega doma in so le streljaj oddaljeni od restavracije Luka. Prostorni in udobni apartmaji so primerni za 4 osebe, opremljeno so na način, da se počutite kot doma.
V spalno-bivalnem delu najdemo zakonsko ležišče, ter nadstropno ležišče. V apartmaju se nahaja tudi polno opremljena kuhinja s hladilnikom, zmrzovalnik in pečico, katera bo poskrbela, da se boste počutili kot v domači kuhinji.
Vsi apartmaji imajo tudi kopalnico z tuš kabino, LCD televizor, balkon ali teraso ter brezplačen WI-FI. Brezplačno parkiranje je omogočeno v nesporedni bližini apartmajev, prav tako je prostor za shrambo smuči in smučarske opreme.

Apartma Luka 1

Apartma Luka 3

Apartma Luka 4

Apartmaji VABO

Apartmaji VABO se nahajajo v samostojni hiški v bližini Lukovega doma. 4 apartmaji na odlični lokaciji ponujajo prvovrstno udobje za vse, ki si želite malo več zasebnosti. Prostorni in udobni apartmaji so primerni za 4 ali 5 oseb.

Apartmaja VABO 1 in VABO 2, ki sta primerna za 4 osebe sta opremljena z zakonskim ležiščem in nadstropno posteljno. Apartmaja VABO 3 in VABO 4 sta primerna za 5 oseb, v spalno/bivalnem delu, ki se nahaja v spodnjem nadstropju najdemo zakonsko posteljo, medtem ko so v zgornjem – mandsardnem nadstropju tri ločena ležišča.

V sodobni kuhinji, v kateri je hladilnik, pečica in zamrzovalnik, bo pričarano občutje domače kuhinje. V apartmaju se nahaja tudi kopalnica z tuš kabino, LCD televizor in balkon oz. terasa. Vsi apartmaji imajo dostop do brezplačenga WI-FI-ja, prostor za shrambo smuči in smučarske opreme ter možnost brezplačnega parkiranja.

Apartma VABO 2

Apartma VABO 3

Apartma VABO 4

Scroll to Top

Kako do nas

Smer Ljubljana

* avtocesta smer Maribor —> izvoz Arja Vas —> Velenje —> Mislinja
* vozite skozi Mislinjo, naprej do kraja Šmartno pri Slovenj Gradcu
* na krožišču v kraju Šmartno pri Slovenj Gradcu, sledite smerokazu Kope in izberete prvi izvoz
* pot nadaljujete skozi kraj Šmartno in sledite ozki cesti, ki se vzpenja v gozdiček
* na vrhu vzpetine zavijete desno (smerokaz KOPE ) in nadaljujete pot po tej cesti nadaljnjih 13 kilometrov in prispeli ste na Kope!

Smer Maribor

* Iz smeri Maribora nadaljujemo pot do kraja Dravograd (cca 60 km)
* v Dravogradu sledite smerokazem za kraj Slovenj Gradec
* takoj za oznako kraja Slovenj Gradec je smerokaz za KOPE (levo).
* Pot nadaljujete cca 15 kilometrov po prednostni cesti in prispeli ste na Kope!