HOLCERČKOV POLETNI KAMP
OTROŠKO NAVDUŠENJE, GORSKO RAZISKOVANJE: HOLCERČKOV POLETNI KAMP NA KOPAH - USTVARJAMO NEPOZABNE POČITNICE.
Holcerčkov poletni kamp na Kopah je navdušujoča in edinstvena izkušnja za otroke v starosti od 7 do 14 let. Kamp se nahaja v čudovitem gorskem okolju na Kopah, kjer otroci lahko uživajo v svežem zraku in obkrožanjem z naravo.
 

Med poletnim kampom se otroci lahko vključujejo v različne aktivnosti, ki spodbujajo njihov razvoj in ustvarjalnost. To vključuje pustolovske športe, kot so adrenalinski park, pohodništvo in kolesarjenje. Prav tako se bodo ukvarjali z umetniškimi in ročnimi dejavnostmi, ki spodbujajo njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Ena izmed delavnic je tudi t.i. “Izdelava, poraba, pridelava odpadkov”. 

Kamp ponuja tudi izobraževalne programe, ki spodbujajo učenje skozi igro in druženje. Otroci bodo imeli priložnost razvijati socialne veščine, krepitev ekipnega duha ter se učiti o naravi in okoljski vzgoji. Skupaj bomo raziskovali različne gozdne habitatne tipe na našem območju in gozdno omrežje v Sloveniji.   

Varnost otrok je vedno na prvem mestu, zato so v kampu prisotni strokovno usposobljeni mentorji in nadzorniki. Poleg tega so zagotovljene vse potrebne varnostne ukrepe in oprema za izvajanje aktivnosti. Poskrbljeno je tudi za prehrano, kjer bomo tudi spoznali pomen zdrave prehrane za človeka. 

Ob zaključku kampa bodo vsi otroci tudi posadili svoje drevo, s katerim bodo pustili svoj pečat na Kopah in tudi pomagali pri pogozditvi na Kopah.

Holcerčkov poletni kamp na Kopah je tako idealna priložnost za otroke, da preživijo poletje v zdravem okolju, pridobivajo nove veščine, spoznavajo nove prijatelje ter ustvarjajo nepozabne spomine.

3
1
2
4
Ležeča holcerčkov poletni kamp
4
datum izvedbe: javimo KMALU
CENA IN REZERVACIJE: JAVIMO KMALU
TRAJANJE KAMPA: 3 DNI
Scroll to Top