kulinarični večer
holcerjeva pot skozi okuse časa
 

Pridružite se nam na edinstvenem kulinarično-energetskem večeru pod zvezdami, kjer bomo skozi okuse odkrivali zgodovino in prehrano holcerjev iz preteklih desetletij. Ta poseben večer bo združil naravne energijske točke s kulinaričnim doživetjem, ki vas bo popeljalo nazaj v čas, ko je človek živel bolj aktivno in v popolnem sozvočju z naravo.

🍃 ENERGETSKE TOČKE: Naša prva postaja bo potovanje na energetske točke, kjer bomo odkrivali skrite zaklade narave. Skupaj z izkušenimi vodniki boste spoznali, kako so holcerji črpali energijo iz okolja, ki jih je obdajalo, ter kako so te energijske točke vplivale na njihov vsakdan.

🥣 KULINARIČNO RAZISKOVANJE: Po vznemirljivem raziskovanju energetskih točk se bomo odpravili na kulinarično popotovanje v preteklost. Izkušeni kuharski mojstri bodo pripravili jedi, ki so bile značilne za prehrano holcerjev, predstavljene na sodoben in kreativen način. Okusi, vonji in teksture vas bodo popeljali nazaj v čas, ko je bila prehrana povezana z naravo in njeno sezonsko obilico.

🕰️ ČASOVNO POTOVANJE SKOZI ZGODOVINO: Medtem ko bomo uživali v okusih preteklosti, bomo s pomočjo pripovedovalcev potovali skozi zgodovino holcerjev. Zanimive anekdote, tradicije in življenjski slog bodo oživeli, da boste lahko bolje razumeli, kako so holcerji dojemali hrano in energijo v svojem vsakdanjem življenju.

🌌 VEČER POD ZVEZDAMI: Dogodek bo dosegel vrhunec pod zvezdnatim nebom, kjer bomo  zaključili kulinarično-energetsko doživetje. To bo večer, ko se bomo povezali z naravo, zgodovino in okusi preteklosti, ter hkrati cenili pomembnost življenja v harmoniji s svetom okoli nas.

Pridružite se nam na tej posebni poti skozi čas in okuse, kjer se boste dotaknili duše holcerske preteklosti pod bleščečim nočnim nebom.

datum: javimo kmalu
rezervacije: javimo kmalu
Scroll to Top