DRUŽINSKO DOŽIVETJE V BIKE PARKU KOPE
Raziščite pustolovščine na dveh kolesih in ustvarite nepozabne trenutke v objemu narave na družinskem vikendu v Bike Parku Kope!

V sklopu BIKE PARK-a KOPE  smo ustvarili poseben dogodek, namenjen družinskim avanturam na dveh kolesih. Predstavili bomo pravo kulturo vožnje s kolesom, kjer varnost, zabava in povezovanje družin postanejo osrednji poudarki.

🚴‍♂️ PROMOCIJA VARNOSTI: Vabimo vas, da se pridružite kolesarski predstavitvi, kjer bomo skupaj promovirali varno udeležbo v bike parkih. Delavnice in strokovna predavanja bodo osvetlila ključne aspekte varne vožnje, da bomo lahko skupaj gradili pozitivno in odgovorno kolesarsko kulturo.

🌲 OTROŠKI MINI TRAIL: V sklopu BIKE PARK-a ponujamo tudi t.i. MINI TRAIL – posebej prilagojen trail za najmlajše kolesarje. Otroški trail je oblikovan tako, da spodbuja zabavo, učenje osnov kolesarjenja in razvoj spretnosti na kolesu. Otroci bodo imeli priložnost, da se počutijo kot pravi kolesarski junaki.

👨‍👩‍👧‍👦 DRUŽINSKO POVEZOVANJE: Vabimo celotne družine, da skupaj doživijo vznemirjenje kolesarjenja na trailih. Bodisi ste začetniki ali izkušeni kolesarji, naš Bike park nudi raznolike poti, prilagojene različnim stopnjam spretnosti. Povežite se s svojimi najdražjimi in ustvarite nepozabne trenutke v naravi.

🌳 ODKRIJTE NARAVNE LEPOTE: Ne le adrenalinski vikend kolesarjenja, temveč tudi odkrivanje naravnih lepot našega okolja. Bike park Kope se nahaja v osrčju čudovite narave, ki jo lahko raziskujete med vožnjo s kolesom. Pridružite se nam in doživite popoln vikend družinskega kolesarjenja!

Ne zamudite te priložnosti za povezovanje z družinami, ki delijo strast do kolesarjenja. Skupaj ustvarjamo kolesarsko skupnost, kjer so varnost, zabava in družinsko povezovanje na prvem mestu!

4
3
1
2
bike
TERMIN: JAVIMO KMALU
PONUDBA IN REZERVACIJE: JAVIMO KMALU
Scroll to Top