Deskanje

Za vse navdušence nad deskami in belimi strminami so Kope pravi raj! Naša smučarska destinacija ponuja izjemno doživetje deskanja na snegu, kjer vas čakajo hitri zavoji, izzivalne ovire in skrbno urejene proge, ki bodo vaše srce spravile v višje obrate!

 

Deskanje na Kopah je izjemno priljubljena zimska aktivnost, ki ponuja nekaj posebnega za vse ljubitelje te športne discipline. Ne glede na to, ali ste začetnik na deski ali že izkušen deskar, boste našli proge, ki bodo ustrezale vašemu znanju in vašemu željam po adrenalinskem izzivu.

 

Pri nas vam nudimo celotno izposojo opreme, tako da se lahko brezskrbno prepustite deskanju na snegu. Izbirate lahko med različnimi modeli desk in čevlji, ki vam bodo omogočili najboljšo izkušnjo deskanja. 

 

Poleg tega smo poskrbeli tudi za urejene proge, ki so pripravljene za vse deskarje. Če ste začetnik, se lahko preizkusite na nežnejših pobočjih, kjer boste lažje pridobili samozavest in veščine deskanja. Izkušeni deskarji pa bodo našli zahtevnejše proge, ki ponujajo hitrejše spuste in bolj tehnične izzive.

 

Na Kopah smo pripravljeni na vse navdušence nad deskami, zato se pridružite nam in doživite pravo deskanje na snegu, ki vam bo ostalo v nepozabnem spominu.


 

Scroll to Top

Kako do nas

Smer Ljubljana

* avtocesta smer Maribor —> izvoz Arja Vas —> Velenje —> Mislinja
* vozite skozi Mislinjo, naprej do kraja Šmartno pri Slovenj Gradcu
* na krožišču v kraju Šmartno pri Slovenj Gradcu, sledite smerokazu Kope in izberete prvi izvoz
* pot nadaljujete skozi kraj Šmartno in sledite ozki cesti, ki se vzpenja v gozdiček
* na vrhu vzpetine zavijete desno (smerokaz KOPE ) in nadaljujete pot po tej cesti nadaljnjih 13 kilometrov in prispeli ste na Kope!

Smer Maribor

* Iz smeri Maribora nadaljujemo pot do kraja Dravograd (cca 60 km)
* v Dravogradu sledite smerokazem za kraj Slovenj Gradec
* takoj za oznako kraja Slovenj Gradec je smerokaz za KOPE (levo).
* Pot nadaljujete cca 15 kilometrov po prednostni cesti in prispeli ste na Kope!