Disc golf in Multigolf

Disc golf in Multigolf

Disc Golf je igra zelo podobna tradicionalnemu golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manj meti.
Po začetnem metu iz izmetne cone igralec vsak naslednji met začne na mestu, kjer je pristal prejšnji disk. Drevesa, grmičevje in razgiban teren, zagotavljajo izziv za disk-golfista. Igra je zaključena, ko po zadnjem metu disk pristane v košu.
MultiGolfPark je inovativno športno igrišče, ki združuje park golf, disk golf in nogogolf. Multigolf igrišče ponuje več zabave in več športa za vse. Vsi trije športi so zelo preprosti in ne zahtevajo dolgotrajnega usposabljanja in poglobljene športne priprave.
Proge so krajše in enostavnejše kot na specializiranih igriščih, zato se lahko hkrati zabavajo otroci, njihovi starši in tudi stari starši. Različne ovire, kot so drevesa, neravni teren in razne umetne ovire pa naredijo igro še bolj zanimivo in dinamično.
Koncept igrišča je zastavljen tako, da lahko različni igralci igrajo različne športe na istem mestu, pri čemer je končni cilj za vsetri športe na istem mestu. Na koncu vsake proge je diskgolf koš z integrirano luknjo za park golf in nogogolf. Začetna cona in končni cilj je za vse tri športe enak.

Scroll to Top

Datum prihoda:

Noči:

Pristopna koda (opcija):

Spremeni / odpovej rezervacijo »