Domov

Grmovškov dom
popoln preplet sodobne udobja in vrhunske lokacije na smučišču.

Grmovškov dom, ki je bil zgrajen leta 2023, predstavlja popoln preplet sodobne udobja in vrhunske lokacije na smučišču. Nahaja se le 50 metrov od prve vlečnice in je primeren tako za posamezne obiskovalce, kot za družine. Sprejme lahko do 150 gostov, ponujajo pa se jim moderno opremljene sobe z lastnimi kopalnicami.

V pritličju Grmovškovega doma se nahaja priznan Holcer pub, ki bo zagotovo privabil ljubitelje zabave in dobre glasbe. Poleg tega je na voljo Restavracija Kope, kjer si lahko privoščite okusne domače jedi, pripravljene po receptih naših babic.

Sobe v Grmovškovem domu so na voljo v različicah s 2 ali 4 posteljami in so opremljene s sodobnimi udobji, kot so lastna kopalnica, talno gretje, LCD televizor ter balkon. Ponujajo tudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta in parkirišče.

Izbira Grmovškovega doma je sinonim za nepozabno izkušnjo. Odlična lokacija, skupaj z moderno udobnostjo, ki vam jo nudi neposreden dostop do smučišča, zagotavlja vrhunsko kombinacijo za sproščujoč oddih na Kopah.

Scroll to Top