Apartmaji Pungart

Apartmaji PUNGART

Apartmaji Pungart se nahajajo direktno na smučišču Pungart. V zimskem času si lahko nadenete smuči že pri vhodnih vratih in se spustite do sedežnice. V poletnem času pa lahko uživate na veliki sončni terasi in v neposredni bližini Petelinjega jezera. Apartmaji Pungart so najbolj zaželeni med namestitvenimi kapacitetami na Kopah, primerni so za družine in za skupine, ki ljubijo naravo in prostornost.

Spodnji apartma PUNGART

Sanjate o prostornem apartmaju z veliko teraso in odličnim pogledom v naravo? Spodnji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wcjem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima zelo veliko teraso z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.

Zgornji apartma PUNGART

Odlična izbira za vse tiste, ki iščete nekaj več. Zgornji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wc-jem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima balkon z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.
Scroll to Top

Datum prihoda:

Noči:

Pristopna koda (opcija):

Spremeni / odpovej rezervacijo »