Rezervacije

Datum prihoda:

Noči:

Pristopna koda (opcija):

Spremeni / odpovej rezervacijo »

Datum prihoda:

Noči:

Pristopna koda (opcija):

Spremeni / odpovej rezervacijo »

Apartmaji PUNGART

Apartmaji Pungart se nahajajo direktno na smučišču Pungart. V zimskem času si lahko nadenete smuči že pri vhodnih vratih in se spustite do sedežnice. V poletnem času pa lahko uživate na veliki sončni terasi in v neposredni bližini Petelinjega jezera. Apartmaji Pungart so najbolj zaželeni med namestitvenimi kapacitetami na Kopah, primerni so za družine in za skupine, ki ljubijo naravo in prostornost.

Spodnji apartma PUNGART 1

Sanjate o prostornem apartmaju z veliko teraso in odličnim pogledom v naravo? Spodnji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wcjem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima zelo veliko teraso z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.

Zgornji apartma PUNGART 2

Odlična izbira za vse tiste, ki iščete nekaj več. Zgornji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wc-jem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima balkon z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Te piškotke naši spletni strani določijo naši oglaševalski partnerji.

Facebook uporabljamo za sledenje povezavam z družbenimi mediji.
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Zavrni
Sprejmi
X