Center Kope

Center Kope

Center Kope predstavlja osrednji objekt za izobraževanje in multimedijske vsebine povezane s turizmom, za kongresni ter poslovni turizem. Objekt je primeren za kongrese, team buildinge, večje sestanke, predstavitve, itd.

NAMESTITEV

V neposredni bližini odlikuje kakovost bivanja namestitveni obrat »Lukov dom«, ki je zaokrožen spekter ponudbe na enem mestu (wellness in gostinska ponudba).

BREZPLAČNI BREZŽIČNI DOSTOP DO HITREGA INTERNETA

Zavedamo se, kako zelo je za uspešno izveden dogodek pomembna dobra internetna povezava, zato vam jo tudi omogočamo.

LOKACIJA

V osrčju Slovenije, v mirnem okolju, svežem zraku in idiličnim razgledom.

SODOBNO OPREMLJEN CENTER

2 dvorani z dnevno svetlobo. Vrhunska oprema in moderen ambient.

PARKIRNI PROSTORI

V neposredni bližini imamo brezplačna zunanja parkirišča, ki so v neposredni bližini Centra Kope.

PONUDBA »NA KLJUČ«

Vašemu srečanju dodamo okuse vrhunske, domače kulinarike, aktivnosti, odkrivanje naravnih in kulturnih znamenitosti ter doživetja po vaši meri in željah. Pošljite povpraševanje za »ALL INCLUSIVE« paket.

VELIKA DVORANA

Velikost in kapaciteta: Dvorana sprejme do 80 oseb. Stalna postavitev stolov je v obliki kino postavitve, ki pa se zaradi premičnosti lahko prilagodi naročniku. Stole je možno tudi odstraniti.
Tehnična opremljenost: Dvorana je opremljena z brezžično Wi-Fi povezavo, LCD projektorjem, avtomatskim projekcijskim platnom, računalnikom in ozvočenjem.

MALA DVORANA

Velikost in kapaciteta: Dvorana sprejme do 30 oseb. Postavitev je konferenčna, zato je dvorana primerna sestankom, konferencam, seminarjem in vsem vrstam izobraževanj.
Tehnična opremljenost: Dvorana je opremljena z brezžično Wi-Fi povezavo, LCD projektorjem, avtomatskim projekcijskim platnom.

Scroll to Top

Datum prihoda:

Noči:

Pristopna koda (opcija):

Spremeni / odpovej rezervacijo »